close icon
Tervetuloa Copykreaan

Havaitsemme, että navigoi eri paikasta tätä verkkosivustoa vastaavaksi. Meillä ei ole verkkoa maalle, josta vierailet, mutta meillä on kansainvälinen verkko. Varmista, missä paikassa haluat käydä.


Usein kysytyt kysymykset

Epäiletkö? Täällä me ratkaisemme ne kaikki
Jos olet kohdannut ongelmia tai epäilyksiä tehdessäsi tilausta Copykreasta, älä huoli, me ratkaisemme ne sinulle täällä, ja jos sinulla on vielä epäilyksiä, ota meihin yhteyttä, niin ratkaisemme ne mielellämme.

Epäilykset painatuksesta ja viimeistelystä

 • TEHDÄKÄ SITOJA?

  Tietenkin spiraaliviimeistely on kysytyin sen tarjoamien lukuisten mahdollisuuksien vuoksi. Voit valita kannen, takakannen ja spiraalin värin laajasta valikoimasta jopa 16 sävyä, jotka mahdollistavat yli 900 erilaista yhdistelmää täysin persoonalliseen lopputulokseen. Meillä on myös muita mahdollisuuksia, kuten ryhmitelty viimeistely (irtonaiset arkit), nidonta, laminointi jne.

 • KUINKA LAATUJA TULOKSET OVAT?

  Copykreassa käytämme aina korkealaatuista Premium-paperia ja -musteita, jotta kopiosi ovat mahdollisimman teräviä ja ammattimaisia.

 • MITÄ TULOSTUSVAIHTOEHTOJA VOIAN VALITTA?

  Kun olet ladannut tiedostot, voit valita haluamasi tulostustyypin: paperin koon ja tyypin, kaksi- tai yksipuolisen tulostuksen, suuntauksen, sivujen määrän arkkia kohti, kopioiden määrän ja viimeistelyn.

 • ALKOKO JOKAISEN TIEDOSTON TULOSTAMINEN UUDELTA SIVULTA?

  Kyllä, jokainen tiedosto tai asiakirja alkaa tulostaa uudelta sivulta.

 • VOINKO SIDOTA USEITA TEOKSIA YHDESSÄ?

  Toki, sitomme työsi, kun lähetät meille.

 • VOIKO TULOSTAA ILMAN RAJOJA?

  Ei ole mahdollista tulostaa "leimaa" tai ilman marginaaleja.

 • MITÄ PAPERIA KÄYTÄT TULOSTUKSESI?

  Käytämme aina korkealaatuista paperia, jolla on FSC- ja ympäristömerkkisertifikaatti. Käytämme 80 ja 100 gramman tulosteissa Navigator-merkkistä paperia ja 300 gramman tulosteissa ColorCopy-merkkistä paperia.

 • MIKÄ ON VÄHIMMÄISMÄÄRÄ ARKKISTA, JOITA VOIN SIDOTA KIERREASTI?

  Sidottavien arkkien vähimmäismäärää ei ole.

 • MIKÄ ON KIERRESIDOTTAMIEN ARKKIEN MAXIMÄÄRÄ?

  Yhteen niteeseen sidottavien arkkien (ei sivujen) enimmäismäärä on 450-500. Jos ryhmiteltyjen asiakirjojen määrä ylittää 450-500 arkkia, sidonta jaetaan useampaan kuin yhteen niteeseen, jolloin niistä pyritään aina tekemään mahdollisimman samankaltaisia, eikä numeroa halkaista kahtia.

 • MITEN VALMISTELETAAN TIEDOSTOSI SUUNNITTELU, JOTTA SAAT PARHAAN VAIKUTELMAN?

  Me Copykrea emme muokkaa tai muokkaa asiakirjojasi, joten ne saapuvat tulostettuina juuri niin kuin olet lähettänyt meille tiedostot. Tämä tarkoittaa, että turvamarginaaliin tulee jättää vähintään 5 millimetrin tieto vapaaksi, jotta spiraalin reiät eivät sidottaessa pääse lävistämään tekstiä.

 • MIKÄ ON ARKKIEN MAXIMMÄINEN MÄÄRÄ, JOITA VOIN NIDOTTA?

  Yhdessä nidottavien arkkien (ei sivujen) enimmäismäärä on 100. Huomaa siis, että jos tiedostosi ylittää tämän määrän, emme voi lähettää niitä nidottuina. Vinkkinä: jos sinulla on enemmän asiakirjoja ja haluat, että ne kaikki nidotaan yhteen, voit jakaa ne 100 arkin teemoihin.

 • MIKÄ ON SIDOKSISSA KÄYTETTYJEN KANSIEN MATERIAALI JA PAKSUUS?

  Meillä on kolmenlaisia kansia: PVC, polypropeeni ja kohokuvioitu pahvi. Läpinäkyvä etukansi on valmistettu PVC:stä, ja sen paksuus on 0,3 mm, ja läpikuultavat ja värilliset etukannet on valmistettu polypropeenista, ja niiden paksuus on 0,45 mm. Takakannet on valmistettu kohokuvioidusta pahvista, jonka paksuus on 0,8 mm, ja polypropeenista, jonka paksuus on 0,45 mm.

Epäilyt tiedostojen lataamisesta verkkokokoonpanoon.

 • LATAAN TIEDOSTON, MUTTA SE EI LATAA, SE LADATTAAN KOKO AJAN:

  Todennäköisesti liian suuri järjestelmällemme, joka tukee vain 100 MB tiedostoja. Mutta älä huoli, kaikkeen on ratkaisu! Koska voit ladata useita tiedostoja samassa järjestyksessä, suosittelemme niiden jakamista ongelman ratkaisemiseksi. Neuvo? Tiedostojen jakaminen tasaisille sivuille estää tyhjiä sivuja tulostumasta kesken työn.

 • MISSÄ MUODOSSA MINUN TÄYTYY LADATA ASIAKIRJANI?

  Sinun on ladattava tiedostosi PDF-muodossa. Jos sinulla on ne toisessa muodossa, voit käyttää online-muunninta.

 • MISTÄ LAITTEISTA VOIAN TULOSTAA?

  Voit lähettää meille tiedostosi mistä tahansa laitteesta (matkapuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta), jossa on internetyhteys.

 • MITÄ TULOSTUSMUODOT HYVÄKSYT COPYKREASSA?

  Tiedostot voidaan ladata sivulle vain PDF-muodossa, mutta älä huoli, sillä jos sinulla on ne missä tahansa muussa muodossa, voit käyttää online-muunninta.

 • MIKSI SAAN VIRHEILMOITUKSEN TIEDOSTON LATAUSSA?

  Tiedosto, jota yrität ladata Copykreaan, on varmasti suurempi kuin 100 MB. Jaa se useisiin tiedostoihin ja yritä uudelleen.

 • KUN ASIAKIRJAT ON LADATTU, VOIKO TILATA NE?

  Kyllä, kun olet ladannut kuvat, voit muuttaa niiden järjestystä ja sijoittaa ne haluamallasi tavalla käyttämällä ristikuvaketta ja vetämällä niitä oikealle tai vasemmalle. Näin voit helposti valita niiden järjestyksen.

 • ONKO TIEDOSTOJEN LATAAMISELLA KOKORAJA?

  Kyllä, määritysohjelmamme tukee vain tiedostoja, joiden koko on enintään 100 MB. Siksi, jos tiedostosi painaa enemmän, sinun tarvitsee vain jakaa se useisiin, jotta voit ladata sen.

 • ONKO ASIAKIRJOJENI LATAAMINEN TURVALLISTA INTERNETIN KAUTTA?

  Tietenkin Copykrea on ehdottoman turvallinen sivu, jonka takaa SSL-sertifikaatti (pieni riippulukko, joka edeltää verkko-osoitetta, kun siirryt sivulle). Palvelu on huomaamatonta ja luotettavaa.

 • MIKSI TEHDÄ KOPIOITA VERKKOSTA?

  Kopioiden tekeminen verkossa on paljon helpompaa ja mukavampaa, tilaat ne kotoa ja saat ne sieltä ilman jonoja tai komplikaatioita. Vaihtoehdot ovat samat kuin fyysisessä kopioliikkeessä: mustavalkoinen, värillinen, sidottu, nidottu jne. Lisäksi voit ladata tiedostoja miltä tahansa laitteelta: matkapuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta.

 • MITEN TIEDOSTOJANI KÄSITTELÄÄN?

  Kaikki tiedostot, jotka lähetät meille tulostettaviksi osoitteeseen Copykrea, käsitellään äärimmäisen luottamuksellisesti. Ainoastaan ​​tuotantokeskuksemme ja asiakaspalvelumme henkilökunnalla on pääsy siihen, jolloin tapaus sattuu.

  Tiedostot säilytetään 90 päivää työn pyytämisestä, minkä jälkeen ne tuhotaan.

 • MITEN MINUN PITÄISI TALLENTAA ASIAKIRJANI, JOTTA TULOSTE SISÄLTÄÄ KAIKKI SEN SISÄLTÄMÄT ELEMENTIT?

  Varmistaaksesi, että saat tulostettua asiakirjasi sellaisena kuin näet sen näytölläsi, suosittelemme, että tallennat sen ja lähetät sen verkkokokoonpanoon PDF/X-muodossa. Tämän muodon ansiosta kaikki huomautukset, fontit, kuvat ja muut elementit tallentuvat asiakirjaan oikein, ja tulosteessa noudatetaan alkuperäistä luonnosta. Huomaa kuitenkin, että tietyt elementit voidaan asettaa tulostamattomiksi merkinnöiksi.

Epäselvyydet tilauksen hallinnoinnista ja tekemisestä.

 • TARVITSEKO REKISTERÖITYMINEN TILAUKSEEN?

  Ei, rekisteröityminen ei ole pakollista tilauksen tekemiseen, mutta suosittelemme, että rekisteröidyt sen monien etujen vuoksi: pääset käsiksi tilaushistoriaasi, sinun ei tarvitse täyttää kaikkia kenttiä uudelleen joka kerta teet uuden tilauksen ja saat eksklusiivisia tarjouksia ja alennuksia olla osa yhteisöämme.

 • TEIN VIRHEEN TILAUKSTANI. MITÄ VOIN TEHDÄ?

  Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian sähköpostitse [email protected], niin asiakaspalvelutiimimme löytää parhaan ratkaisun ongelmaasi.

 • MITEN SAAN KÄYTÖN TILAUKSEENI SEURANTAAN?

  Saat sähköpostin, kun tilaus menee valmisteluun ja toisen, kun se lähtee tiloistamme. Jälkimmäisen mukana tulee seurantanumero, jotta voit tarkistaa sen tilan aina.

 • MITEN SAAN LASKUN TILAUKSTANI?

  Tilausta tehdessäsi Kassalla voit pyytää laskun. Sinun on vain valittava tämä vaihtoehto, jotta saat sen sähköpostiisi.

Epäilyt toimituksista ja hinnoista

 • KUINKA PALJON KOPIO MAKSAA?

  Jokainen mustavalkoinen A4-kokoinen ja 80 gramman painoinen kopio maksaa 0,065 € per sivu. Haluatko värillisenä? Samat ominaisuudet (80 gramman A4-kokoinen arkki) ja värilliset sivut maksavat 0,105 €. Kuten näet, kunkin tulosteen hinta riippuu valitsemistasi tulostusominaisuuksista.

 • ONKO TOIMITUSKULUT?

  Jos tilauksesi ylittää 80 €, toimitus on täysin ilmainen. muuten sen hinta on 5,95 €. Kaikki tilaukset pakataan huolellisesti laatikkoon tai pahvikuoreen, jotta ne saapuvat ilmoitettuun osoitteeseen moitteettomassa kunnossa. Copykrealla työskentelemme myös kuljetusyritysten, kuten Fedex tai DHL Express, kanssa, jotka ovat ehdottoman luotettavia, erittäin nopeita ja saapuvat minne tahansa. Saat tarkempia tietoja Toimitusehdot-sivultamme (katso täältä).

 • ONKO MINIMITILAUS?

  Ei, tee niin monta kopiota kuin tarvitset, ei yhtä enempää eikä yhtä vähemmän. Toimituskulut ovat 5,95 €, kun ne eivät ylitä 80 €, ja täysin ilmaisia, jos tilaus ylittää 80 €.

 • MILLOIN SAAN TULOSTUKSENI?

  Yleensä saat tilauksesi 24h - 96h ​​kuluessa. Tarkempia tietoja toimitusajoista on sivullamme "Tuotanto- ja toimitustavat" (katso täältä).

 • MITEN SAAN KOPIONI?

  Saat tilauksesi valitulla viimeistelyllä ja kätevästi pakattuna pahvilaatikkoon, jotta se saapuu sinulle täydellisessä kunnossa. Huolehdimme siitä, ettei sinulle aiheudu vaurioita siirron aikana.

 • MINNE TOIMITETAAT?

  Toimitamme mihin tahansa paikkaan maassa riippumatta siitä, kuinka kaukana se on

 • MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ COPYKREAAN?

  Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected].

 • MITÄ MAKSUTAVOJA VOIN KÄYTTÄÄ?

  Voit maksaa luotto- tai pankkikortilla, pankkisiirrolla, Paypalin kautta (Paypal tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden maksaa erissä) tai erissä Scalapayn kautta. Löydät tarkemmat tiedot Maksutavat-sivultamme (katso täältä).

 • LÄHETYKSET MAAN ULKOPUOLELLA?

  Kyllä, toimitamme kansainvälisesti. Kullakin maalla on kuitenkin oma Copykrea-toimialue tilaamista varten.