close icon
Tervetuloa Copykreaan

Havaitsemme, että navigoi eri paikasta tätä verkkosivustoa vastaavaksi. Meillä ei ole verkkoa maalle, josta vierailet, mutta meillä on kansainvälinen verkko. Varmista, missä paikassa haluat käydä.


Tuotanto- ja lähetysmenetelmät

Saat kopiosi milloin ja minne haluat, katso tuotantomenetelmämme.

Kun olet lomalla, nopeus ei ole tärkeää, mutta kun lähetät meille tiedostot tulostettavaksi, sinun on saatava kopiot mahdollisimman nopeasti. Me Copykreassa tiedämme tämän, ja siksi sen lisäksi, että hoidamme koko prosessin tunnollisesti niin, että asiakirjasi saapuvat sinulle täydellisessä kunnossa, lupaamme tehdä sen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Tuotantomenetelmät

Takataksemme asiakirjojesi toimitusajan, toimimme Copykreassa kahdella tuotantomenetelmällä: prioriteetti- ja standardituotanto.

Prioriteettituotantomenetelmä takaa, että tiedostosi saapuvat ensimmäisten joukossa työpajoihimme, mikä takaa nopeamman toimitusajan. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa, jos haluat saada ne mahdollisimman pian.

Vaihtoehdossa vakiotuotantomenetelmä asiakirjasi saapuvat puolestaan työpajassamme alemmalla prioriteetilla tulostettavaksi, mikä takaa myös toimituksen ilmoitetussa ajassa, kun olet saanut ostoksesi valmiiksi. Tämä on paras ratkaisu, jos et tarvitse kiireellisesti kopioita.

Voit valita haluamasi tuotantotavan, kun menet tekemään ostoksia ja ilmoitat osoitteesi. Verkkosivusto näyttää sinulle oston loppuunsaattamisnäytöllä käytettävissä olevat tuotantovaihtoehdot, kustannukset ja tarkan toimitusajan, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon ennen oston vahvistamista.

Tulee ottaa huomioon, että ensisijainen tuotantomenetelmä voidaan poistaa käytöstä eikä se ole vaihtoehto, jos työpajamme on niin täynnä, ettemme voi taata palvelun laatua ja välittömyyttä.

Lähetykset Suomeen

Vakiotuotantomenetelmällä Suomeen toimitettavat lähetykset toimitetaan 2-4 arkipäivän kuluessa, ja ne maksavat 5,95 €. Jos ostoksesi ylittää 80 € summan, toimituskulut ovat ilmaiset.

Prioriteettituotantotapa takaa toimituksen 1-2 työpäivän kuluessa (kunhan vahvistat ostoksesi ennen klo 15h), ja sen lisäkustannus on 3,95 €.

Käytämme ensisijaisesti Fedex tai DHL Express rahdinkuljettajina näissä lähetyksissä.

Lähetykset Ahvenanmaalle

Vakiotuotantomenetelmän mukaiset lähetykset Ahvenanmaalle toimitetaan 2-7 arkipäivän kuluessa ja ne maksavat 8,95 €. Jos ostoksesi on yli 120 €, toimituskulut ovat ilmaiset.

Ensisijainen tuotantotapa takaa toimituksen 2-3 työpäivän kuluessa (kunhan vahvistat ostoksesi ennen klo 15h), ja maksaa ylimääräisen 3,95 €.

Käytämme näissä lähetyksissä kuljetusliikkeinä mieluiten Fedexiä tai DHL Expressiä.

Yleisiä huomioita

On pidettävä mielessä, että erilaiset kampanjat voivat parantaa tuotantomenetelmien hintoja ajoissa, ja siksi niitä ei ole otettu huomioon tässä. Lisäksi tässä ilmoitetut läpimenoajat voivat kokea erityisiä muutoksia tuotantokeskuksemme tai kuljetusyritysten kyllästymisen vuoksi. Aina kassasivulla (Ostoskorissa) sinulla on tarkat ja päivitetyt tiedot kustannuksista ja henkilökohtaisesta kuljetusajasta tulosteillesi.

Mutta sinun on pidettävä mielessä, että Copykreassa on käytössä eri maksutapoja ja että valitsemastasi maksutavasta riippuen ostoksesi vahvistetaan tai ei vahvisteta sillä hetkellä, kun se tehdään ja näin ollen siirretään tai ei siirretä tuotantokeskukseemme sen käynnistämistä ja myöhemmin lähettämistä varten. Jos siis valitset maksutavaksi pankkisiirron, tiedostosi eivät siirry tuotantokeskukseemme ja siksi toimitusaika alkaa vasta, kun maksu näkyy ja vahvistetaan pankkitilillämme.

Tällä sivulla ilmoitettuja etuuskohteluun oikeutettuja kuljetusyrityksiä eri alueille suuntautuvia lähetyksiä varten Copykrea voi tarvittaessa muuttaa.

Tulee myös ottaa huomioon, että jos asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä tiedostoihisi tai tilauksiisi liittyvien poikkeavuuksien, häiriöiden tai epäilyjen vuoksi, toimitusaika alkaa laskea, kun mainitut asiat on ratkaistu kanssasi.

Copykrea ei ota vastuuta siitä, että näyttökertojesi toimittaminen ei onnistu, koska käyttäjän antamat tiedot ovat vääriä, epätarkkoja tai puutteellisia.

Jos tilausta ei voida asiakkaasta eikä kuljetusyrityksestä tai Copykreasta johtuvista syistä toimittaa ilmoitettuun osoitteeseen, Copykrea:lta on enintään 30 päivää aikaa palauttaa lähetys. Pidätämme oikeuden veloittaa uudelleen toimituskulut, vaikka ne olisivat olleet asiakkaalle maksuttomia ostohetkellä. Kaikesta tästä ilmoitetaan aina käyttäjälle.

Ei Copykrea ota vastuuta siitä, että kopioidesi toimitus ei tapahdu arvioidun ajan kuluessa epäsuotuisien sääolosuhteiden, viranomaisten liikkumisrajoitustilanteiden tai minkä tahansa katastrofin koettelemien alueiden vuoksi.

Ei Copykrea ota vastuuta siitä, että kopioidesi toimitus ei tapahdu arvioidun ajan kuluessa.

Me Copykrea teemme kaikkemme, jotta kuljetusyritykset noudattaisivat asetettuja määräaikoja. Jos näitä ei kuitenkaan Copykreasta riippumattomista syistä noudateta, emme missään tapauksessa ole vastuussa viivästyksestä, eikä lähetyskuluja näin ollen palauteta.

Toimitus katsotaan suoritetuksi, kun lähetysluettelo on allekirjoitettu kuriiripalvelun järjestelmissä.

Lopulta Copykrea emme ole vastuussa mahdollisista tullista johtuvista lisäkustannuksista.