close icon
Tervetuloa Copykreaan

Havaitsemme, että navigoi eri paikasta tätä verkkosivustoa vastaavaksi. Meillä ei ole verkkoa maalle, josta vierailet, mutta meillä on kansainvälinen verkko. Varmista, missä paikassa haluat käydä.


Kaikissa tulostuksissamme säädämme asiakirjat tulostimen marginaaleihin jättäen valkoisen reunuksen maksimaalisen laadun varmistamiseksi. Jos asiakirjalla on eri koko, se sopeutuu paperikokoon.

A4

Mitat 210 x 297 mm. Se on yleisin ja yleisin koko ja sopii erinomaisesti muistiinpanojen, virallisten asiakirjojen jne. tulostamiseen.

A3

Mitat 297 x 420 mm. Se on tarkalleen kaksinkertainen kuin A4 ja sopii erinomaisesti julisteiden, suunnitelmien, julisteiden jne. tulostamiseen.

A5

Mitat 148 x 210 mm. Se on tarkalleen puolet A4-kokoisesta ja sopii erinomaisesti aikatauluihin, muistikirjoihin jne.

Normaali

Navigator-paperi, 80 grammaa. Se on paras tavanomainen paperi markkinoilla. Sen valkeus, silkkimäinen tuntuma ja paino tekevät siitä ihanteellisen paperin muistiinpanojesi, henkilökohtaisten asiakirjojesi jne. tulostamiseen.

Korkea Laatu

Navigator-paperi, 100 grammaa. Siinä on paksuus ja valkeus, jotka ovat korkeammat kuin tavallisessa paperissa, mikä tekee siitä ihanteellisen paperin korkealaatuisten asiakirjojen tulostamiseen, kuten esityksiä tai portfoliota. Jos tarvitset kaksipuolista tulostusta suurella värin hallitsevuudella, tämä paperi estää kaiken läpinäkyvyyden tulostuksessa.

Kartonki

Siinä on paino 300 grammaa ja se on 100% valkoinen. Sen paksuus tekee siitä ihanteellisen tuen korttien, julisteiden, koristeellisten arkkien, diplomien jne. tulostamiseen.

Kaikki käyttämämme paperit tuotetaan kiertotalouden ja kestävän prosessin kautta, ja niillä on FSC- ja Ecolabel-sertifiointi, mikä edistää ympäristönsuojelua.

Kaikissa tulosteissamme mukautamme asiakirjat tulostimen reunojen mukaan ja jätämme valkoisen reunuksen varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun. Jos asiakirjalla on eri koko, se sovitetaan paperin kokoon.

Yksipuolinen tulostus

Tulostus suoritetaanyhden sivun kautta, jättäen takapuolen tyhjäksi kirjoittamista varten tarvittaessa. Tämä on yleensä paras vaihtoehto julisteiden, esitysten ja muun tulostamiseen.

Kaksipuolinen tulostus

Tulostus suoritetaanmolemmilla puolilla arkkia, mikä puolittaa saatavien arkkeiden määrän. Käyttämällä vähemmän paperia autat ympäristönsuojelua ja tulostetut asiakirjasi vievät vähemmän tilaa. Tämä on yleisin vaihtoehto laajoille tiedostoille, joissa on paljon sivuja.

Monimutkaisen konfiguraation vuoksi, joka liittyy 2 sivun ja 4 sivun tulostukseen samalle arkkille, nämä molemmat vaihtoehdot eivät ole yhteensopivia automaattisen asiakirjan kääntämisen kanssa.

1 Sivu per Arkki

Tämä on yleisin tulostusmenetelmä. Jokainen asiakirjasi sivu tulostetaan yhdelle paperin puolelle. Ainoa säätö, jonka teemme, on sovittaa ne valitsemaasi paperikokoon.

2 Sivua per Arkki

Säädämme arkin koon sopimaan kaksi asiakirjasi sivua jokaiselle paperin puolelle. Tällä tavoin voit merkittävästi vähentää tulostettujen arkkien määrää, mikä edistää ympäristönsuojelua ja säästöjä. Huomaa kuitenkin, että tämä tulostusmenetelmä pienentää sivun kokoa puoleen, mikä voi vaikeuttaa lukemista.

4 Sivua per Arkki

Säädämme arkin koon sopimaan neljä asiakirjasi sivua jokaiselle paperin puolelle. Huomaa, että tämä vaihtoehto vähentää entisestään tulostettujen arkkien määrää, mutta myös pienentää jokaisen tulostetun sivun kokoa neljäsosaan, mikä vaikeuttaa lukemista vielä enemmän.

Automaattinen kiertäminen

Paperin suunta säädetään automaattisesti joko pysty- tai vaakasuoraan tulostustiedoston suunnan mukaan. On suositeltavaa ottaa tämä vaihtoehto käyttöön asiakirjoissa, jotka sisältävät sekä pysty- että vaakasuoria sivuja.

Pystyvaakasuora sivukääntö

Tulostus tehdään paperin ollessa pystyasennossa ja paperi kääntyy pitkän sivun kautta, eli sivu vedetään vasemmalle. Tämä suuntaus sopii parhaiten asiakirjoihin, joissa on pystysuoria sivuja. Jos sinulla on vaakasuoria sivuja ja valitset automaattisen kääntämisen vaihtoehdon, ne käännetään täyttämään koko paperin pinta tai pienennetään paperin leveydelle, jolloin dokumentin ylä- ja alapuolelle jää tyhjää tilaa.

Pystysuora kääntäminen ilman kiertämistä
Pystysuora kääntäminen kiertämisen kanssa
Vaakasuora sivukääntö ylöspäin

Tulostus tehdään paperin ollessa vaakasuunnassa ja paperi kääntyy pitkän sivun kautta ylöspäin. Tämä suuntaus sopii parhaiten asiakirjoihin, joissa on vaakasuoria sivuja. Jos sinulla on pystysuoria sivuja ja valitset automaattisen kääntämisen vaihtoehdon, ne käännetään täyttämään koko paperin pinta tai pienennetään paperin leveydelle, jolloin dokumentin ylä- ja alapuolelle jää tyhjää tilaa.

Vaakasuora kääntäminen ylöspäin ilman kiertämistä
Vaakasuora kääntäminen ylöspäin kiertämisen kanssa
Pystyvaakasuora sivukääntö ylöspäin

Tulostus tehdään paperin ollessa pystyasennossa japaperi kääntyy lyhyen sivun kautta ylöspäin. Tämä suuntaus sopii parhaiten asiakirjoihin, joissa on pystysuoria sivuja. Jos sinulla on vaakasuoria sivuja ja valitset automaattisen kääntämisen vaihtoehdon, ne käännetään täyttämään koko paperin pinta tai pienennetään paperin leveydelle, jolloin dokumentin ylä- ja alapuolelle jää tyhjää tilaa.

Pystysuora kääntäminen ylöspäin ilman kiertämistä
Pystysuora kääntäminen ylöspäin kiertämisen kanssa
Vaakasuora sivukääntö vasemmalle

Tulostus tehdään paperin ollessa vaakasuunnassa ja paperi kääntyy lyhyen sivun kautta vasemmalle. Tämä suuntaus sopii parhaiten asiakirjoihin, joissa on vaakasuoria sivuja. Jos sinulla on pystysuoria sivuja ja valitset automaattisen kääntämisen vaihtoehdon, ne käännetään täyttämään koko paperin pinta tai pienennetään paperin leveydelle, jolloin dokumentin ylä- ja alapuolelle jää tyhjää tilaa.

Vaakasuora kääntäminen vasemmalle ilman kiertämistä
Vaakasuora kääntäminen vasemmalle kiertämisen kanssa
Ryhmitellyt

Kaikki tiedostosi sidotaan yhteen yhtenäiseen nidokseen. Ole tietoinen siitä, että jos ryhmitellyt asiakirjasi ylittävät 450-500 sivua, nidonta jaetaan useisiin nidoksiin, aina pyrkien tekemään ne mahdollisimman samanlaisiksi ja välttämään aiheen katkaisemista puoliksi. Jos tästä voi aiheutua sinulle haittaa, suosittelemme lähettämään meille asiakirjasi jo jaettuina, ottaen huomioon tämän sivurajan (suurempia kierrekantimia ei ole, jotka sallisivat tämän).

Yksittäinen

Jokainen liittämäsi tiedosto sidotaan yksittäin. Samoin, jos jokin niistä ylittää 450-500 sivua, nidonta jaetaan useisiin nidoksiin, aina pyrkien tekemään ne mahdollisimman samanlaisiksi ja välttämään aiheen katkaisemista puoliksi. Suosittelemme lähettämään ne meille jo jaettuina, ottaen huomioon tämän sivurajan, jos jaettujen tiedostojen vastaanottaminen on sinulle hankalaa (suurempia kierrekantimia ei ole, jotka sallisivat tämän).

Vakio

Tulostamme kannen samoin kuin muu dokumentti eli oletusasetuksilla, jotka olet valinnut aiemmin (jos olet valinnut mustavalkotulostuksen, kansi tulostetaan mustavalkoisena, ja jos olet valinnut värillisen tulostuksen, kansi tulostetaan värillisenä).

Väri 300 g

Tulostamme dokumenttisi kannen värillisenä 300 g paksulle kartongille. Se on erittäin suositeltava vaihtoehto esimerkiksi päiväkirjan tai opettajan vihon kannen tulostamiseen.

Irtolehti

Tiedostosi toimitetaan painettuina irrallisille arkeille. Tämä tarkoittaa, että ne tulevat suoraan tulostimesta ilman minkäänlaista viimeistelyä.

Kierresidonta

Tiedostosi tullaan sitomaan muovi- ja muovikansi- tai pahvikantisiksi nidoksiksi (kerromme konfiguraattorissa, mistä materiaalista kansi on tehty). Meillä on laaja värivalikoima, joten voit muokata sidontasi mahdollisimman yksilölliseksi. On huomioitava, että yhdessä nidoksessa voidaan sitoa enintään noin 450-500 sivua (suurempia muovisia sidontaspiraaleja ei ole saatavilla). Jos asiakirjasi ylittävät tämän sivumäärän, jaamme sitomisen useampaan nidokseen ja pyrimme aina tekemään ne mahdollisimman samankaltaisiksi ja välttämään aiheen jakamista keskeltä. Siksi, jos tämä on sinulle hankalaa, suosittelemme, että lähetät asiakirjasi jo valmiiksi jaettuina ottaen huomioon tämän sivumäärärajan.

Nidonta

Tiedostosi tullaan nidoittamaan yksittäin sivun vasempaan yläkulmaan. On huomioitava, että yhdessä nidosessa voidaan nidoittaa enintään noin 100 sivua. Jos tiedostosi ylittävät tämän sivumäärän, niitä ei voida lähettää nidoitettuina. Suosittelemme lähettämään asiakirjasi ottaen huomioon tämän sivumäärärajan, jos haluat ne nidoitettuina.

Laminointi

Jokainen arkki laminoituu 80 mikronin itsekiinnittyvillä pusseilla. Laminointi suojaa asiakirjaasi ja parantaa sen visuaalista ulkonäköä ja kestävyyttä.

Reijittää

Tiedostosi tullaan reijittämään kahdella tai neljällä reiällä, riippuen valinnasta, jonka teet konfiguraattorin reijitysosiossa. Saat ne valmiina arkistoitaviksi.

Voit simuloida sitomisesi lopullista tulosta konfiguraattorissamme valitsemalla muovispiraalien ja kansien värit.

Spiraalin väri

Meillä on käytettävissä 18 väriä muovispiraaleja, jotta voit mukauttaa sitomistasi mahdollisimman paljon. Käytämme niissä kaikki vaiheen 4:1, jossa 46 reikää tulee pitkän sivun kohdalle. Riippuen dokumenttisi sivumäärästä käytämme sille sopivaa halkaisijaltaan olevaa rengasta.

Takakannen väri

Meillä on kahdenlaisia takakansia: kuviokartonkia ja muovia.

Kuviokartonki

Kuviokartonkikannet tarjoavat enemmän kestävyyttä, ne ovat jäykempiä ja kestävät paremmin aikaa, mikä tekee niistä ihanteellisia paksummille sitomisille. Näissä kansissa voit valita väristä: musta, viininpunainen, tummansininen ja tummanvihreä.

Muovi

Muovikannet ovat kevyempiä ja ohuempia kuin kartonkikannet, mikä tekee niistä joustavampia. Tämä materiaali kestää paremmin vettä, joten voit puhdistaa sen kostealla liinalla, jos se likaantuu. Ne ovat saatavilla värissä: vaaleanpunainen, vaaleankeltainen, vaaleanoranssi, lila, vaaleansininen, vaaleanvihreä, valkoinen, fuksia, sininen, punainen, vihreä, violetti ja läpinäkyvä (viimeinen on sama kuin etukansi, joten voit nähdä dokumenttisi viimeisen sivun).

Etukannen väri

Kaikki etukannemme ovat muovia, tuoden joustavuutta ja keveyttä sidontaan. Ne ovat saatavilla värissä: läpinäkyvä, läpikuultava, läpikuultava keltainen, läpikuultava sininen, läpikuultava punainen, läpikuultava vihreä, läpikuultava oranssi, läpikuultava fuksia ja läpikuultava lila. Läpinäkyvä kansi näyttää täysin dokumentin etukannen ja sillä on kiiltävä pinta, kun taas läpikuultavat näyttävät myös etukannen, mutta vähemmän terävästi ja niissä on mattapinta.

Auta meitä parantamaan tilaustasi!

Tarvitsemme selvittää tilauksesi yksityiskohta varmistaaksemme, että saat tulosteet juuri niin kuin tarvitset. Vahvista seuraavat tiedot, ole hyvä.

Lisää tyhjä sivu

Tulosteesi on kaksipuolinen, mutta huomaamme, että sinulla on vain yksisivuisia asiakirjoja. Järjestelmä lisää oletuksena tyhjän sivun asiakirjojen loppuun, joissa on pariton määrä sivuja, jotta säilytetään järjestys ja aloitetaan uudelta arkalta. Mutta tiedostotyyppisi perusteella ajattelemme, että haluat ehkä tämän olevan toisin ja että toinen asiakirja näkyy ensimmäisen asiakirjan takapuolella eli yhdistettyinä. Miten haluat meidän tulostavan ne?

Oletuksena Jokainen asiakirja alkaa uudelta arkilta
Yhdistää Toinen asiakirja tulostetaan ensimmäisen takapuolelle
Auta meitä Parantamaan Tilauksesi!

Tarvitsemme selvittää tilauksesi yksityiskohtia varmistaaksemme, että saat tulosteet juuri sellaisina kuin tarvitset. Ole hyvä ja vahvista seuraavat tiedot.

Toista Asiakirja Sivun Kasvoilla

Dokumenttisi on vain yksi sivu, ja olet pyytänyt usean sivun tulostamista yhdelle sivulle. Haluatko, että tulostamme tämän sivun useita kertoja saadaksesi täyden arkin? Jos et halua, oletusarvoisesti ainoa sivusi pienennetään ja loput arkin alueesta jää tyhjäksi.

Oletus tulosta vain olemassa olevat sivut
Toista sivu toista sivu kattamaan arkki

Tuotteesi on lisätty onnistuneesti ostoskoriin.