close icon
Tervetuloa Copykreaan

Havaitsemme, että navigoi eri paikasta tätä verkkosivustoa vastaavaksi. Meillä ei ole verkkoa maalle, josta vierailet, mutta meillä on kansainvälinen verkko. Varmista, missä paikassa haluat käydä.


Tietoa meistäTietoa meistä

Täällä, missä näette meidät, olimme myös niitä opiskelijoita, jotka käyttivät niin paljon aikaa muistiinpanojen tulostamiseen, että he söivät loppukuusta riisiä tomaatin kanssa. Ja juuri tästä syystä, koska olemme maksaneet kaikin tavoin tehdyistä kopioista tryffelien hinnalla, on olemassa Copykrea, laadukas tulostuspalvelu markkinoiden halvimmilla hinnoilla.

Tulostamme, sidomme, paketoimme ja lähetämme asiakirjasi työpajastamme käsin minne tahansa. Ilman jonoja ja aikatauluja säästät aikaa ja rahaa, ja voit valvoa tilauksesi pienintäkin yksityiskohtaa. Lähetät meille tiedostosi, kerrot, miten haluat ne, ja me toimitamme ne kotiisi.

Olemme nähneet vaivaa kehittääksemme hyvin yksinkertaisen konfiguraattorin, johon lataat tiedostosi ja josta valitset paperin paksuuden ja koon, mustavalko- tai väritulostuksen, kullekin asiakirjalle haluamiesi kopioiden määrän, sivujen määrän arkkia kohden, sidontatyypin ja jopa renkaiden ja kansien värin. Sinä päätät ja Copykrean ammattitaitoinen henkilökunta tekee sen mahdolliseksi.

Vastuullinen tulostus

Copykreassa olemme sitoutuneet vastuulliseen tulostamiseen uusimmilla mustesuihku- ja lasertulostuslaitteilla, kestävillä musteilla ja ensiluokkaisella FSC- ja ympäristömerkkisertifioidulla paperilla. Käytämme 80 ja 100 gramman tulosteissamme Navigator-merkkistä paperia ja 300 gramman tulosteissamme ColorCopy-merkkistä paperia, ja molemmilla yrityksillä on CO2-neutraaliussitoumus. 

Sosiaalinen sitoutumisemme

Teemme yhteistyötä Ronald McDonald® Children's Foundation Spainin kanssa lahjoittamalla Copykreassa painettuja päiväkirjoja ja muistikirjoja heidän hyväntekeväisyysmarkkinoilleen. Näiden tuotteiden myynnistä saaduista varoista 100 % lahjoitetaan Madridissa sijaitsevalle Ronald McDonald House® -talolle. Tämä talo tarjoaa hyvinvointia ja tukea perheille, joilla on vakavasti sairaita lapsia ja jotka joutuvat matkustamaan saadakseen hoitoa. Me Copykreassa olemme sitoutuneet tekemään maailmasta välittävämmän ja oikeudenmukaisemman paikan kaikille.