close icon
Tervetuloa Copykreaan

Havaitsemme, että navigoi eri paikasta tätä verkkosivustoa vastaavaksi. Meillä ei ole verkkoa maalle, josta vierailet, mutta meillä on kansainvälinen verkko. Varmista, missä paikassa haluat käydä.


Maksutavat

Voit maksaa lähes millä tahansa menetelmällä Copykrea.

Meillä Copykreassa on kuusi eri maksutapaa, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan. Verkkosivustollamme on 256-bittinen salaus, joka takaa turvallisuuden kaikkien maksuprosessien aikana.

Luotto- ja pankkikortti

Hyväksymme kaikki tärkeimmät luotto- ja pankkikortit Visa, Mastercard ja American Express. Tähän tarkoitukseen käytetään täysin turvallista pankkimaksuporttia. Korttitietojasi ei koskaan anneta Copykrealle, joten emme ole vastuussa niiden säilyttämisestä.

Nopeuden ja helppouden lisäksi korttimaksun valitseminen tarkoittaa, että ostoksesi käsitellään välittömästi.

PayPal

Myymälässä Copykrea voit maksaa PayPalin avulla ilman lisämaksuja. Näin ollen ostoa vahvistaessasi sinun on annettava PayPal-tiliisi liitetty sähköpostiosoite. Taloudelliset ja henkilökohtaiset tiedot salataan automaattisesti, kun kaikki arkaluonteiset tiedot lähetetään PayPalin palvelimille.

Voit murskata ostoksesi kustannukset PayPalin lykkäysjärjestelmällä, mutta hallita sitä suoraan heidän alustaltaan. Eli se ei ole jotain, joka riippuu sivustostamme, vaan PayPal on se, joka tekee maksun ja sitten veloitetaan sinulta.

Scalapay

Maksa 3 korottomassa erässä. Scalapay-sovelluksen kautta voit jakaa ostoksesi kustannukset kolmeen kätevään yhtä suureen erään ilman lisäkustannuksia. Jos valitset tämän menetelmän, ohjaudut ostoksesi jälkeen heidän alustalleen, jonne syötät luotto- tai pankkikorttisi. Ostohetkellä sinulta veloitetaan 1/3 kokonaissummasta, 30 päivän kuluttua toinen kolmannes ja lopuksi 60 päivän kuluttua ostoksen käsittelystä kolmas maksu.

Tätä maksutapaa hallinnoi yritys Scalapay, ja jos sinulla on kysymyksiä maksusta tai perinnästä, ota heihin yhteyttä.

Pankkisiirto

Tämä on perinteisin tapa. Kun olet tehnyt ostoksesi, voit tehdä talletuksen mille tahansa pankkitilillemme.

Ennen kuin maksu näkyy ja vahvistetaan pankkitilillämme, tiedostojasi ei lähetetä tuotantokeskukseemme, eikä toimitusaika näin ollen ala kulua. Jos sinulla on kiire saada tulosteet, emme suosittele tämän maksutavan valitsemista.

Voit kuitenkin nopeuttaa prosessia lähettämällä meille todisteen tilisiirrosta osoitteeseen [email protected].

Sinulla on 15 päivää aikaa tehdä tämä maksu/pankkisiirto sen jälkeen, kun olet tehnyt ostoksesi. Kun tämä aika on kulunut, tilaus peruutetaan automaattisesti.

Google Pay

Voit maksaa matkapuhelimella, älykellolla tai muulla NFC:llä varustetulla Android-laitteella Google-tilisi kautta. Rahat siirretään välittömästi pankkitilillesi. Sekä palvelun käytön että maksusumman rajan määrittää pankkisi.

Apple Pay

Tämä maksutapa on käytettävissä vain Applen laitteissa. Pankkikorttisi on oltava rekisteröity aiemmin Apple Pay -palveluun. Rahat siirretään välittömästi pankkitilillesi. Sekä palvelun käytön että maksusumman rajan määrittää pankkisi.