close icon
Tervetuloa Copykreaan

Havaitsemme, että navigoi eri paikasta tätä verkkosivustoa vastaavaksi. Meillä ei ole verkkoa maalle, josta vierailet, mutta meillä on kansainvälinen verkko. Varmista, missä paikassa haluat käydä.


Omantuntomme on vihreä

Omatuntomme on vihreä

Meille Copykreassa on selvää, että kestävä kehitys ja maapallon suojelu eivät voi olla vain helppoja iskulauseita.

Tavoitteenamme on löytää tasapaino, jonka avulla voimme edetä eteenpäin tuhoamatta ympäristöä. Mitä siis teemme välttääkseen tämän? No, mitä voimme.

Aluksi, ja koska paperi on kopioston perusta, olemme päättäneet käyttää vain FSC- ja ympäristömerkkisertifioitua paperia. Toisin sanoen paperia, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä ja takaa sitoutumisen ympäristönsuojeluun.

Käytämme kaikissa 80 g:n ja 100 g:n painoisissa tulosteissamme Navigator-paperia. Eikä vain siksi, että se on FSC- ja ympäristömerkkisertifioitua premium-paperia, vaan myös siksi, että yritys on sitoutunut CO2-neutraaliuteen ja on edelläkävijä laajamittaisissa hiilidioksidipäästöjen kompensointihankkeissa. Mitä tämä tarkoittaa? He työskentelevät niin, että heidän tuottamansa hiilidioksidipäästöt ovat yhtä suuret kuin heidän poistamansa hiilidioksidipäästöt. Sitoumus, joka, jos kaikki yritykset noudattaisivat sitä, rajoittaisi ilmaston lämpenemisen (asiantuntijoiden mukaan) 1,5 celsiusasteeseen.

Tästä syystä, vaikka Navigator saavutti jo 30 prosentin vähennyksen CO2-päästöissään vuonna 2021 ja vaikka 70 prosenttia sen käyttämästä energiasta on peräisin uusiutuvista lähteistä, se on asettanut tavoitteeksi vuodelle 2035, että CO2-päästöjen CO2-vähennys nousee 86 prosenttiin ja että 100 prosenttia paperin valmistukseen käytettävästä energiasta on uusiutuvaa.

  

Käytämme 300 g:n painoisissa tulosteissa ColorCopy-paperia, joka on Mondi-yhtiön omistama tuotemerkki. Yritys on sitoutunut vahvasti metsäkadon estämiseen, kestävään metsänhoitoon ja vastuullisiin hankintoihin, ja se on FSC- ja PEFC-sertifioitu. Sillä on myös toimintasuunnitelma (MAP2030), joka perustuu kolmeen keskeiseen osa-alueeseen: kiertotalousratkaisut, ilmastonmuutos sekä tiimien vaikutusmahdollisuudet ja osallisuus. 

Olemme myös sitoutuneet vastuulliseen tulostamiseen mustesuihku- ja lasertulostuslaitteilla ja kestävien musteiden käyttöön. Välinpitämättömyys ei ole vaihtoehto, kun on kyse planeetasta.

TULOSTUSVÄRIT KESTÄVÄ
NAVIGATOR ® PAPERI EKOLOGINEN
YMPÄRISTÖVASTUULLINEN PAINAMINEN
OMATUNTOMME ON VIHREÄ

YMPÄRISTÖVASTUULLINEN PAINAMINEN